Indledning / Tidsplan

Indledning

Opgaven

VI fik til opgave, at udarbejde et byggeprojekt, som skal placeres på Trindholmsgade 2, 6000 Kolding. Projektet skal være en bygning på min. 2 etage og vi skal selv bestemmer hvilket formål bygningen skal have. Huset skal være så vedligeholdelsesfrit og energirigtigt som muligt. Bygningen skal være mellem 500-700 m2. 

Projektet 

Jeg har valgt at bygge en restaurant/cafe med fokus på bæredygtige byggeri. Grunden til mit valg var en beskrivelse i lokalplan, at området skal kunne omdannes til et åbent byområde med mulighed for etablering af butikker og restaurationer, der knytter havnemiljøet til bymidten. Bæredygtigt byggeri kræver dermed integration af bæredygtighed i projektering af byggeriet, opførelsen af byggeriet, driften af bygningen og nedrivningen af bygningen. I projektet vil jeg fokuser mest på materialevalg, konstruktionsvalg og bygnings funktion med fokus på bæredygtighed. 

Tidsplan 

Jeg har valgt, at lave et tidsplan for at få bedre oversigt, hvor maget tid har jeg endelig til mit projekt. På HF2 har vi også nogle andre fag, som vi skal gennemgå, dem har jeg også placeret i tidsplanen. Det giver mig overblik, hvornår skal jeg arbejde med mit projekt og hvornår skal der bruges tid til anden undervisning. Der bliver lidt rykket på noget i vores optimal skemaer, men stadig væk har jeg en god visualisering, hvor meget tid har jeg tilbage til projektet. 

Jeg har opdelt tidsplanen i følgende hovedfaser: idefase, projektering, visualisering, Blogg og selve fremlegelse. Med henblik til min erfaring af projektet fra HF1, har jeg sat de nødvenlige timer til de forskelige dele af projektet. De fleste timer ligge i projektering fase, mest udfordrende fase til mig. 

Tidsplanen indeholder også deadlines, som kunne hjælpe med afsætter den rigtig tid til de forskelige opgaver.

Jeg satser på, at jeg vil overholde min tidsplan best muligt, så kommer jeg med en god resultat til sidst. 



Kommentarer